Flesjes water bedrukken bij Maxilia

waterflesje bedrukkenAfgelopen maand kwamen mijn werkgevers met goede ideeën. Zo leek het hun leuk om bedrukte muismatten, bedrukte pennen met bedrijfslogo en Flesjes water bedrukken. Voor klanten is dit erg professioneel en daarom wilde ik daar ook graag aan meewerken. Na een aantal website met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij Maxilia. Over dat bedrijf staan gigantisch veel recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen hanteren en kwaliteit leveren. Al deze punten zijn ontzettend belangrijk. 

De website

Toen ik op de website terecht kwam, zag dat er vele malen beter uit dan soortgelijke bedrijven. Het bedrijf maakt het de klant zo gemakkelijk mogelijk, door te beschikken over meerdere betaalfuncties, goede omschrijvingen bij producten en een gemakkelijk ontwerpproces te hebben. Dat maakt Maxilia ook een zeer professioneel bedrijf. Binnen enkele minuten had ik al mijn bestelling geplaatst. Het bestellen was erg gemakkelijk en het betalen was uitstekend beveiligd. Ik kreeg vervolgens via de mail een bevestiging, erg goed!

Goede serviceboodschappentas bedrukken

Na twee dagen kwam mijn bestelling binnen. Ze zijn dus erg snel met het bezorgen van producten. Ik ben daarom ook van plan om vaker Flesjes water bedrukken bij Maxilia. Aangezien er nog meerdere interessante producten op de website staan, zal ik binnenkort overwegen of ik nog een bestelling ga doen. Ik wil iedereen adviseren om eens de website te bekijken. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Neem te allen tijde contact op bij vragen!

Geplaatst in drukwerk.