Samen met de motor op vakantie

Deze zomer gaan mijn vriendin en ik voor het eest samen op de motor op vakantie naar Portugal. Omdat mijn vriendin bijna nooit met mij mee gaat heeft ze nog geen goede motorkleding en motorlaarzen. Omdat we nu drie weken gaan toeren, is dit natuurlijk wel erg belangrijk. Tijd om op zoek te gaan naar veilige maar ook stoere motorkleding en motorlaarzen voor haar.

Motorkleding en motorlaarzen van kwaliteit

Zelf heb ik een rood met zwarte motor en draag ik een zwart pak en zwarte motorlaarzen. Ik vind het namelijk niet mooi als mijn kleding te druk is en wil dat de motor het opvallendst blijft. Mijn vriendin wil net als ik zwarte kleding en zwarte laarzen. Online hebben we hele stoere laarsjes gevonden van het merk Segura. De laarzen hebben goede specificaties en zijn bovendien stoer en vrouwelijk.  Ook hebben we een mooie motorjas van Rev’it gevonden! Deze jas vonden we beide erg vrouwelijk en stoer. De jas is speciaal ontworpen om vrouwelijke vormen te accentueren. De jas beschikt over een thermische bodywarmer die uitneembaar is. Hierdoor is de jas geschikt voor diverse weertypen.

 

We zijn nu nog op zoek naar een goede motorbroek en handschoenen, een helm en wat accessoires. Omdat het best een grote uitgave is hebben we besloten alles in delen te kopen. Ik heb nu al erg veel zin in de zomervakantie en ben ontzettend benieuwd hoe mijn vriendin de motorvakantie zal ervaren. Ik ben zelf een echte fan en wil niet anders meer. Ik hoop dat zei er straks net zo over denkt als ik!Schoenen

Geplaatst in vakantie.